Mooie rondreizen in Europa

Mooie rondreizen in Europa

Als je met de auto op vakantie wilt, dan valt er in Europa genoeg te ontdekken! Europa is een relatief klein continent en hierdoor zijn de opties met de auto meteen heel groot. Want je kunt overal naar toe! Van Duitsland tot Griekenland en van Italië tot Spanje, niets is te gek! Wij vertellen we wat je absoluut niet mag missen als je een autorondreis door Europa gaat maken. Lees gauw verder en ontdek alles over meerdaagse routes met de auto door Italië, Griekenland, Spanje en Duitsland.

Rondreis door Italië

Ga je met de auto rondreizen door Italië? Dan willen we je absoluut aanraden om een tweeweekse autorondreis te maken op Sicilië en de Eolische eilanden. Sicilië is een eiland helemaal in het zuiden van Italië. Hier vind je gevarieerde landschappen, de vulkaan Etna, prachtige stranden, mooie bergen en een interessante cultuur. Deze rondreis start op het Ragusa-plateau waar je mooie stadjes vindt. Dit is alleen nog maar het startpunt van een indrukwekkende autoreis door Italië. Waar wacht je nog op?

Uitzicht bij de Amalfikust

Griekenland is ook met de auto goed te bezoeken

Ook Griekenland leent zich uitstekend voor een mooie rondreis met de auto. Wat dacht je bijvoorbeeld van de meerdaagse autoroute langs de Peloponnesos, waar je een enorme variatie aan landschappen en schattige kustplaatsjes vindt, maar waar je ook kunt genieten van het mooie Taygetos-gebergte. Griekenland heeft enorm veel te bieden met haar mooie natuur, vriendelijke mensen en interessante geschiedenis. Daarom is dit land een absolute aanrader als je met de auto een mooie route door een Europees land wil rijden!

Spanje is lang zo ver nog niet

In Spanje kan je prachtige rondreizen met de auto maken. Spanje is een fijn vakantieland. De zon schijnt er veel, de mensen zijn er aardig, het eten is er heerlijk en je kunt er genieten van alles waar je op een vakantie naar op zoek bent. Wil je met de auto door Spanje rijden? Probeer dan de rondreis door Castilië en Extremadura. Je rijdt door de binnenlanden van Spanje en je kunt mooie steden bezoeken, zoals Segovia, Toledo en Avilla. Bovendien kan je genieten van de prachtige canyons die dit land rijk is en kan je de Dehesa bezoeken: een landschap dat lijkt op de Afrikaanse steppe. Er valt genoeg te ontdekken tijdens deze afwisselende en mooie route!

Dorpje langs spaanse weg

Duitsland is dichtbij en geweldig

Wil je met de auto rondreizen door het mooie Duitsland? Denk dan eens aan de schitterende autoroute in de buurt van Beieren. Rijd langs mooie kastelen in de uitlopers van de Alpen, ontdek mooie kloosters en indrukwekkende burchten en geniet ondertussen van de prachtige natuur. Deze route is prettig om met de auto af te leggen en bovendien is de afstand goed te overzien.

 

Leave a Reply

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our FeedVisit Us On Instagram